Slippers and hotel
accesories

HOTEL SLIPPERS

HOTEL ACCESSORIES

PAPUCI DELUXE ALBI

PAPUCI DELUXE ALBI

Papuci hotelieri închiși, albi, confecționați din catifea satinată, cu talpă din material Eva de 5 mm. Ideali pentru camere de hotel și pensiuni cât și pentru spitale sau clinici.

PAPUCI DELUXE NEGRI

PAPUCI DELUXE NEGRI

Papuci hotelieri închiși, negri, confecționați din catifea satinată, cu talpă din material Eva de 5 mm. Ideali pentru camere de hotel și pensiuni cât și pentru spitale sau clinici.

PAPUCI LUX ALBI

PAPUCI LUX ALBI

Papuci hotelieri închiși, albi, confecționați din poliester, cu talpă din material Eva de 5 mm. Ideali pentru camere de hotel și pensiuni cât și pentru spitale sau clinici.

PAPUCI SELECT

PAPUCI SELECT

Papuci hotelieri închiși, albi, confecționați din poliester, cu talpă din material Eva de 3 mm. Ideali pentru camere de hotel și pensiuni cât și pentru spitale sau clinici.

PAPUCI STANDARD

PAPUCI STANDARD

apuci hotelieri închiși, albi, confecționați din poliester, cu talpă din material Eva de 2,5 mm. Ideali pentru camere de hotel și pensiuni cât și pentru spitale sau clinici.

PAPUCI ELYAF

PAPUCI ELYAF

Papuci hotelieri închiși, albi, confecționați din poliester , cu talpa din material Eva de 1 mm. Ideali pentru camere de hotel și pensiuni cât și pentru spitale sau clinici.

PAPUCI SPA

PAPUCI SPA

Papuci pentru spa și piscină, albi, realizați din material Eva de 4 mm. Ideali pentru camere de hotel și pensiuni.

PAPUCI HOTELIERI PERSONALIZAȚI

PAPUCI HOTELIERI PERSONALIZAȚI

pucii hotelieri se pot personaliza în diverse culori și modele. Ideali pentru camere de hotel și pensiuni cât și pentru spitale sau clinici.