Hotel Cosmetics

PAPATYA RANGE

LUX RANGE

KRAFT RANGE

ȘAMPON & GEL DE DUȘ PLIC 12 ML.

ȘAMPON & GEL DE DUȘ PLIC 12 ML.

Șampon & gel de duș 12 ml, plic dreptunghiular din hârtie reciclată, pentru un impact redus asupra mediului Ph neutru pentru curățare delicată. Cea mai economică alegere. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

SĂPUN

SĂPUN

Săpun 15 gr., rotund, ambalat în cutie de carton reciclat, pentru un impact redus asupra mediului. Săpunul are o textura bogată și delicată, Ph neutru, și ingrediente care îngrijesc pielea lăsând-o fină și netedă la atingere. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni

SET DE CUSUT

SET DE CUSUT

Setul de cusut este un kit complet de cusut conțînând: 6 culori ață, 1 ac, 2 nasturi (1 alb, 1 negru), 1 ac de siguranță. Ambalat în cutiuță de carton reciclat, pentru un impact redus asupra mediului. Un kit hotelier necesar și util clienților hotelului. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

CASCĂ DUȘ

CASCĂ DUȘ

Cască de duș cu elastic, mărime unică, rezistență la apă. Ambalată în cutiuță de carton reciclat, pentru un impact redus asupra mediului. Ideală pentru camere de hotel și pensiuni.

BURETE CU SILICON

BURETE CU SILICON

Buretele este îmbibat în silicon pentru curățare și pentru a conferi strălucire intensă pantofului. Buretele este fin și nu lasă urme de zgârieturi pe pantofi. Ambalat în cutiuță de carton reciclat, pentru un impact redus asupra mediului. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

SET IGIENĂ

SET IGIENĂ

Setul de igienă este compus din: 2 dischete demachiante, 3 bețisoare pentru urechi, 1 pilă pentru unghii. Ambalat în cutiuță de carton reciclat, pentru un impact redus asupra mediului. De ajutor clienților pentru îngrijirea corporală. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni

SET DENTAR

SET DENTAR

Setul dentar conține o periuță de dinți și o pastă de dinți în tub de 15 gr. Produsele sunt ambalate în cutiuță de carton reciclat, pentru un impact redus asupra mediului. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

SET BĂRBIERIT

SET BĂRBIERIT

Setul pentru bărbierit conține un aparat de ras și o pastă hidratantă de ras în tub de 15 gr. Produsele sunt ambalate în cutiuță de carton reciclat, pentru un impact redus asupra mediului. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.