logo-white

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Our Gallery

Cosmetice Hoteliere

GAMA PAPATYA

GAMA LUX

GAMA KRAFT

ȘAMPON & GEL DE DUȘ PLIC 12 ML.

ȘAMPON & GEL DE DUȘ PLIC 12 ML.

Șampon & gel de duș 12 ml, plic dreptunghiular din hârtie reciclată, pentru un impact redus asupra mediului Ph neutru pentru curățare delicată. Cea mai economică alegere. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

SĂPUN

SĂPUN

Săpun 15 gr., rotund, ambalat în cutie de carton reciclat, pentru un impact redus asupra mediului. Săpunul are o textura bogată și delicată, Ph neutru, și ingrediente care îngrijesc pielea lăsând-o fină și netedă la atingere. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni

SET DE CUSUT

SET DE CUSUT

Setul de cusut este un kit complet de cusut conțînând: 6 culori ață, 1 ac, 2 nasturi (1 alb, 1 negru), 1 ac de siguranță. Ambalat în cutiuță de carton reciclat, pentru un impact redus asupra mediului. Un kit hotelier necesar și util clienților hotelului. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

CASCĂ DUȘ

CASCĂ DUȘ

Cască de duș cu elastic, mărime unică, rezistență la apă. Ambalată în cutiuță de carton reciclat, pentru un impact redus asupra mediului. Ideală pentru camere de hotel și pensiuni.

BURETE CU SILICON

BURETE CU SILICON

Buretele este îmbibat în silicon pentru curățare și pentru a conferi strălucire intensă pantofului. Buretele este fin și nu lasă urme de zgârieturi pe pantofi. Ambalat în cutiuță de carton reciclat, pentru un impact redus asupra mediului. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

SET IGIENĂ

SET IGIENĂ

Setul de igienă este compus din: 2 dischete demachiante, 3 bețisoare pentru urechi, 1 pilă pentru unghii. Ambalat în cutiuță de carton reciclat, pentru un impact redus asupra mediului. De ajutor clienților pentru îngrijirea corporală. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni

SET DENTAR

SET DENTAR

Setul dentar conține o periuță de dinți și o pastă de dinți în tub de 15 gr. Produsele sunt ambalate în cutiuță de carton reciclat, pentru un impact redus asupra mediului. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

SET BĂRBIERIT

SET BĂRBIERIT

Setul pentru bărbierit conține un aparat de ras și o pastă hidratantă de ras în tub de 15 gr. Produsele sunt ambalate în cutiuță de carton reciclat, pentru un impact redus asupra mediului. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

ȘAMPON 34 ML

ȘAMPON 34 ML

Șampon ambalat în sticluță de plastic de 34 ml, transparentă. Ph neutru, pentru toate tipurile de păr, cu un miros discret. Ingrediente atent selecționate pentru o curățare eficientă, dar delicată. Designul de tip carton reciclat al sticlutei șamponului hotelier din gama Kraft, este ideal pentru camerele de hotel de 4, 5 stele.

GEL DE DUȘ 34 ML

GEL DE DUȘ 34 ML

Gelul de duș ambalat în sticluță de plastic de 34 ml, culoare alb-perlat. Ph neutru, cu un miros discret. Conține agenți de curățare delicați pentru o piele fină și catifelată. Designul de tip carton reciclat al sticluței gelului de duș hotelier din gama Kraft, este ideal pentru camerele de hotel de 4, 5 stele.

LOȚIUNE CORP 34 ML

LOȚIUNE CORP 34 ML

Loțiune pentru corp ambalat în sticluță de plastic de 34 ml, culoare albă. Cu un miros neutru și textură fină, oferă hidratare și catifelare pielii. Designul de tip carton reciclat al sticluței loțiunii de corp hoteliere din gama Kraft, este ideal pentru camerele de hotel de 4, 5 stele.