logo-white

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Our Gallery

Cosmetice Hoteliere

GAMA PAPATYA

GAMA LUX

GAMA KRAFT

ȘAMPON 34 ML.

ȘAMPON 34 ML.

Șampon ambalat în sticluță de plastic de 34 ml, transparentă. Ph neutru, formulat special pentru toate tipurile de păr, cu un miros discret. Ingrediente atent selecționate pentru o curățare eficientă dar delicată. Designul luxuriant al sticlutei șamponului hotelier din gama Lux, este ideal pentru camerele de hotel de 4,5 stele.

GEL DE DUȘ 34 ML.

GEL DE DUȘ 34 ML.

Gel de duș ambalat în sticluță de plastc de 34 ml, culoare alb-perlat. Ph neutru, miros discret. Conține agenți de curățare delicați pentru o piele fină și catifelată. Designul luxuria al sticlutei gelului de duș hotelier din gama Lux, este ideal pentru camerele de hotel de 4,5 stele.

LOȚIUNE PENTRU CORP 34 ML.

LOȚIUNE PENTRU CORP 34 ML.

Loțiune pentru corp ambalat în sticluță de plastic de 34 ml, culoare albă. Cu un miros neutru și textură fină, oferă hidratare și catifelare pielii. Designul luxuriant al sticlutei loțiuni de corp hotelier din gama Lux, este ideal pentru camerele de hotel de 4,5 stele.

SET DENTAR LUX

SET DENTAR LUX

Setul dentar conține o periuță de dinți și o pastă de dinți în tub de 15 gr. Produsele sunt ambalate în cutiuță de carton. Designul luxuriant al ambalajului setului dentar hotelier din gama Lux, este ideal pentru camerele de hotel de 4,5 stele.

SET PENTRU BĂRBIERIT LUX

SET PENTRU BĂRBIERIT LUX

Setul pentru bărbierit conține un aparat de ras și o pastă hidratanta de ras în tub de 15 gr. Produsele sunt ambalate în cutiuță de carton. Designul luxuriant al ambalajului setului de bărbierit hotelier din gama Lux, este ideal pentru camerele de hotel de 4,5 stele.

BURETE SILICON LUX

BURETE SILICON LUX

Buretele este îmbibat în silicon pentru curățare și pentru a conferi strălucire intensă pantofului. Buretele este fin și nu lasă urme de zgârieturi pe pantofi. Ambalat în cutiuță de carton. Designul luxuriant al ambalajului buretelui cu silicon hotelier din gama Lux, este ideal pentru camerele de hotel de 4,5 stele.

SET DE IGIENĂ LUX

SET DE IGIENĂ LUX

Setul de igienă este compus din:2 dischete demachiante, 3 bețisoare pentru urechi, 1 pilă pentru unghii. Ambalat în cutiuță de carton. De ajutor clienților pentru îngrijirea corporală. Designul luxuriant al ambalajului setului de igienă hotelier din gama Lux, este ideal pentru camerele de hotel de 4,5 stele.

SET DE CUSUT LUX

SET DE CUSUT LUX

Setul de cusut este un kit complet de cusut conținând: 6 culori ață, 1 ac, 2 nasturi (1 alb, 1 negru), 1 ac de siguranță. Un kit hotelier necesar și util clienților hotelului. Ideal pentru camere de hotel de 4,5 stele.

CASCĂ DUȘ LUX

CASCĂ DUȘ LUX

Cască de duș cu elastic, mărime unică, rezistență la apă . Ambalat în cutiuță de carton. Designul luxuriant al ambalajului căștii de dus hotelier din gama Lux, este ideal pentru camerele de hotel de 4,5 stele.

SĂPUN LUX

SĂPUN LUX

Săpun 15 gr., rotund, ambalat în cutie de carton. Săpunul are o textură bogată și delicată, Ph neutru, și ingrediente care îngrijesc pielea lăsând-o fină și netedă la atingere. Designul luxuriant al ambalajului săpunului hotelier din gama Lux, este ideal pentru camerele de hotel de 4,5 stele.

SĂPUN PLISAT LUX

SĂPUN PLISAT LUX

Săpun 15 gr., rotund, ambalat în hârtie plisată. Săpunul are o textură bogată și delicată, Ph neutru și ingrediente care îngrijesc pielea lăsând-o fină și netedă la atingere. Designul luxuriant al ambalajului săpunului hotelier din gama Lux, este ideal pentru camerele de hotel de 4,5 stele.

PUNGĂ PENTRU LENJERIE LUX

PUNGĂ PENTRU LENJERIE LUX

Pungă pentru lenjerie este fabricată din polietilenă și are dimensiunea 40 cm * 50 cm. Este rezistență și utilă. Un serviciu care va contribui la fidelizarea clienților. Designul luxuriant al pungii pentru lenjerie din gama Lux, este ideal pentru camerele de hotel de 4,5 stele.