logo-white

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Our Gallery

Cosmetice Hoteliere

GAMA PAPATYA

GAMA LUX

GAMA KRAFT

ȘAMPON 26 ML.

ȘAMPON 26 ML.

Șampon ambalat în sticluță de plastic de 26 ml, transparentă, miros discret. Conține agenți de curățare delicați pentru o piele fină și catifelată. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

GEL DE DUȘ 26 ML.

GEL DE DUȘ 26 ML.

Gel de duș ambalat în sticluță de plastic de 26 ml, culoare aurie, miros discret. Conține agenți de curățare delicați pentru o piele fină și catifelată. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

ȘAMPON & GEL DE DUȘ 26 ML.

ȘAMPON & GEL DE DUȘ 26 ML.

Sampon & gel de dus ambalat in sticluta de plastic de 26 ml, culoare alb-perlat, Ph neutru, miros discret si putere de curatare foaret buna. Ideal pentru camere de hotel si pensiuni.

LOȚIUNE PENTRU CORP 26 ML.

LOȚIUNE PENTRU CORP 26 ML.

Loțiune pentru corp ambalată în în sticluță de plastic de 26 ml, culoare albă. Cu un miros neutru și textură fină, oferă hidratare și catifelare pielii. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

SET DENTAR PAPATYA

SET DENTAR PAPATYA

Setul dentar conține o periuță de dinți și o pastă de dinți în tub de 15 gr. Produsele sunt ambalate în cutiuță de carton. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

SET PENTRU BĂRBIERIT PAPATYA

SET PENTRU BĂRBIERIT PAPATYA

Setul pentru bărbierit conține un aparat de ras și o pastă hidratantă de ras în tub de 15 gr. Produsele sunt ambalate în cutiuță de carton. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

SET IGIENĂ PAPATYA

SET IGIENĂ PAPATYA

Setul de igienă este compus din: 2 dischete demachiante, 3 bețisoare pentru urechi, 1 pilă pentru unghii. Ambalat în cutiuță de carton. De ajutor clienților pentru îngrijirea corporală. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

BURETE CU SILICON PAPATYA

BURETE CU SILICON PAPATYA

Buretele este îmbibat în silicon pentru curățare și pentru a conferi strălucire intensă pantofului. Buretele este fin și nu lasă urme de zgârieturi pe pantofi. Ambalat în cutiuță de carton. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

CASCĂ DUS PAPATYA

CASCĂ DUS PAPATYA

Cască de duș cu elastic, mărime unică, rezistență la apă. Ambalată în cutiuță de carton. Ideală pentru camere de hotel și pensiuni.

SET DE CUSUT PAPATYA

SET DE CUSUT PAPATYA

Setul de cusut este un kit complet de cusut conțînând: 6 culori ață, 1 ac, 2 nasturi (1 alb, 1 negru), 1 ac de siguranță. Ambalat în cutiuță de carton Un kit hotelier necesar și util clienților hotelului. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

PIEPTĂN PAPATYA

PIEPTĂN PAPATYA

Pieptenele pentru hotel alb are 14 cm . Este realizat dintr-un material plastic ușor de utilizat. Ambalat în cutiuță de carton. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

SĂPUN PAPATYA

SĂPUN PAPATYA

Săpun 15 gr., rotund, ambalat în cutie de carton. Săpunul are o textură bogată și delicată, Ph neutru, și ingrediente care îngrijesc pielea lașând-o fină și netedă la atingere. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

SĂPUN PLISAT PAPATYA

SĂPUN PLISAT PAPATYA

Săpun 15 gr., rotund, ambalat în hârtie plisată. Săpunul are o textură bogată și delicată, Ph neutru, și ingrediente care îngrijesc pielea lașând-o fină și netedă la atingere. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

ȘAMPON & GEL DE DUȘ PLIC 12 ML. PAPATYA

ȘAMPON & GEL DE DUȘ PLIC 12 ML. PAPATYA

Șampon & gel de duș 12 ml, plic dreptunghiular. Ph neutru pentru curățare delicată. Cea mai economică alegere. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

ȘERVEȚEL UMED PAPATYA

ȘERVEȚEL UMED PAPATYA

Șervețel umed dimensiunea 6 cm * 10 cm. Șervețelul este îmbibat în soluție neutră și fresh. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

PUNGĂ PENTRU LENJERIE PAPATYA

PUNGĂ PENTRU LENJERIE PAPATYA

Pungă pentru lenjerie este fabricată din polietilenă și are dimensiunea 40 cm * 50 cm. Este rezistență și utilă. Un serviciu care va contribui la fidelizarea clienților. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni.

PUNGĂ PENTRU PAHAR PAPATYA

PUNGĂ PENTRU PAHAR PAPATYA

Pungă sterilă pentru pahar are dimensiunea 15 cm * 25cm și este utilă pentru protejarea paharelor. Ideal pentru camere de hotel și pensiuni