logo-white

About Us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Our Gallery

Despre Noi

Vă susținem în a deveni gazda
unor experiențe de neuitat

Despre noi

Suntem o companie tânără formată doar din profesioniști în domeniu a căror trăsătură comună este o atenție deosebită pentru detalii. În special cele care fac ca hotelul dv. să devină și să rămână destinația preferată a clienților.

Totuși, chiar dacă formula în care operăm este relativ nouă, cu toții suntem în industrie de suficient timp încât să știm ce funcționează cel mai bine, menținându-ne departe de lucrurile nefolositoare sau irelevante. Astfel, vă putem asista cu tot profesionalismul necesar în procesul orientării businessului dv. în direcția potrivită a dezvoltării portofoliului de clienți și a gradului de satisfacție a acestora.

În același timp, respectăm nevoia partenerilor noștri de a folosi doar produse de calitate, iar, spre deosebire de competitori, le punem la dispoziție posibilitatea personalizării acestor produse la costuri sensibil reduse.

Confort și calitate

Ce vă putem oferi?

01

Determinare

Tinerețea noastră ca echipă este un avantaj, pentru că ne investim energia în a deveni tot mai buni în fiecare zi și, curând, prima alegere a oricărui hotel.

02

Calitate

Indiferent de nevoile de business ale partenerilor noștri, soluțiile noastre trebuie să fie întotdeauna de cinci stele.


03

Personalizare

Lăsăm competiția departe în urmă prin prețurile și diversitatea opțiunilor de personalizare a produselor și serviciilor oferite.


04

Asistență

Vă stăm întotdeauna alături pentru a identifica cele mai bune metode prin care să obțineți gradul maxim de mulțumire din partea clienților dv.

Suntem aici pentru dumneavoastră

Dacă produsele și serviciile noastre v-au suscitat interesul și ați dori să vă alăturați numărului de parteneri în continuă creștere ai HoReCa Papatya, luați legătura cu noi, iar noi promitem să căutăm cea mai rapidă și mai potrivită metodă de a veni în întâmpinarea necesităților dv.

Portofoliu clienți

Ce spun despre noi clienții noștri?

img

“Mulţumim echipei SELECTRONINVEST pentru colaborare şi rezultate. Am apreciat nu doar competenţa de care au dat dovadă, dar și flexibilitatea, corectitudinea și încrederea pe care ne-au oferit-o de-a lungul colaborării noastre, fiind o echipă deschisă și dinamică.”

Eugen Popa – Administrator Ary Hotel (Cluj-Napoca) si Hotel Popasul Românilor (Zalău)

img

“Dorim să punctăm buna colaborarea pe care am avut-o până acum cu reprezentanţii societăţii şi, analizând costurile, performanţele şi calitatea foarte bună a produselor şi serviciilor oferite, recomandăm colaborarea cu SelectronInvest prin prisma faptului că presteaza servicii şi oferă produse de înaltă calitate. Colaborarea am inceput-o încă din 2015, şi continuă şi în prezent, mergând pe aceeaşi linie a disciplinei organizatorice şi corectitudine.”

Gabriela Bondor – Director West City Hotel (Cluj-Napoca)

img

“Le multumim celor de la SELECTRON pentru această colaborare. Încă de la început am avut plăcerea de a lucra cu o echipă bine organizată, care ne-a livrat comenzile într-un timp foarte scurt. Flexibilitatea si creativitatea sunt alte puncte forte pentru ceea ce îi reprezintă. Continuăm şi în prezent colaborarea cu dânsii si ne dorim să rămânem într-un parteneriat de lungă durată.”

Angela Marchis - Director Grand Hotel Italia (Cluj-Napoca)

img

„Am început colaborarea cu Selectron Invest în urma cu aproximativ 5 ani. Complexul de firme Turism Felix S.A. și Turism Lotus Felix S.A eram în cautarea unor soluții care să ne ofere un raport optim calitate – preț și satisfacția garantată a clienților nostri, în special prin dotările oferite. Echipa Selectron Invest ne-a convins în primul rând prin deschiderea de a găsi soluții adaptate cerințelor noastre de business. Cu aportul lor am dotat toate cele 7 unități hoteliere cu sisteme pentru perdele, draperii, tapițerii, corpuri de iluminat, lenjerii și consumabile hoteliere. Până la acest moment am reușit să dezvoltăm o relație de parteneriat solidă, bazată pe încredere și profesionalism și demarăm colaborarea privind aprovizionarea cu produse consumabile pentru toate hotelurile din grupul nostru de firme, fiind foarte multumiți de rezultate. Mulțumim echipei pentru promptitudinea de care au dat dovadă. O echipă cooperantă și deschisă la idei noi!”

Costea Gheorghe - Șef Serviciu Comercial Hotel Lotus Therm (Oradea)